A HUNGARIAN DIVIDE 2020 TÚRA SZABÁLYZATA

 

Biztonság
 

 1. Minden körülmények között kötelező a magyar törvényeket, közlekedési szabályokat betartani, azoknak megfelelően eljárni.

 2. A túra alatt kötelező sisakot viselni, és első-hátsó lámpával rendelkezni.

 3. Nem javasolt éjszaka, rossz látási viszonyok, és rossz útviszonyok között kerékpározni. Amennyiben mégis erre vállalkozol, kérjük, hogy erősített világítást használj és fényvisszaverő ruházatot viselj.

 4. Az eseményre való regisztráció feltétele a szabályok elfogadása, illetve 18 év feletti életkor betöltése.
   

Úton a túra közben

 1. A túra önellátó, magadnak kell gondoskodnod a felszerelésed szállításáról, a frissítésedről, pihenésedről. 

 2. Saját erőből haladj, a kijelölt utat használva: kérjük ne vegyél igénybe semmilyen külső segítséget, és ne vágd le az utat.

 3. Bármilyen kerékpárral indulhatsz, de javasoljuk, hogy váltós legyen és legalább 40 mm széles gumiabroncsok legyenek felszerelve rá.

 4. Az eseményt nem fogjuk elhalasztani rosszabb időjárási körülmények (pl. eső) miatt, kivéve, ha olyan vis major/extrém körülmény áll elő, ami Magyarországon nem szokásos. Ebben az esetben a változtatás jogát fenntartjuk.

 5. A túra végén, a túrakártyában összegyűjtött pecsétekkel igazolható a teljesítés. Ha nem szerzed meg az összes ilyen pecsétet, a hivatalos finisher listába sajnos nem kerülhetsz bele.

 6. A Duna átkelése csak és kizárólag kompon engedélyezett.

 7. Ugyan ez nem egy verseny, de mi mérni fogjuk az időt egy futóórával a rajttól a célig. Lesznek majd köztetek gyorsak és még gyorsabbak. Külön kategóriában fogjuk értékelni a férfi, illetve női indulókat.

 8. Mindenki, aki befejezi a túrát: győztes. Ugyanakkor elképzelhető, hogy külön elismerjük a kimagasló teljesítményeket. Nem gondoljuk, hogy csak a sebesség lehet ilyen, gondoljatok például arra, hogy a Tour De France-on elismerik az utolsó versenyzőt a Lanterne Rouge “címmel”.

 9. Ha lehetőséged van rá, hívd meg a túratársaidat egy sörre, vagy kávéra. Támogatjuk a közösségépítést.
   

Felelősség
 

 1. Minden induló felelős a saját tetteiért az esemény során.

 2. Minden induló saját felelősségére vesz részt az eseményen.

 3. Minden induló köteles meggyőződni arról, hogy be tudja fejezni a túra teljes távját anélkül, hogy károsítaná az egészségét. Tilos a versenyen részt venni megfelelő fizikai felkészültség és biztonságosan működő felszerelés nélkül. Javasoljuk, hogy egy ekkora távon csak akkor indulj, ha teljesítettél már hasonlót korábban.

 4. A regisztrációval és a regisztrációs díj befizetésével, mint induló:

  • Megerősíted, hogy elolvastad és elfogadod a szabályokat, illetve a részvételi feltételeket -- -  b.

  • Megerősíted, hogy megfelelő egészségi állapotban vagy, és a túra teljesítése nincs veszéllyel az egészségedre. Te önmagad vagy felelős ezért, mi szervezők nem kérünk külön orvosi igazolást

  • Megerősíted, hogy rendelkezel megfelelő biztosítással arra az esetre, ha balesetet szenvedsz/okozol.

 5. Az esetlegesen bekövetkező balesetekért és a szabályok, túraleírás be nem tartásából bekövetkező, ill. egészségügyi okokból bekövetkezett balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.

 6. A szervező felelős a www.bikepackinghungary.com oldalon feltüntetett feltételek biztosításáért


 

Regisztrációs díj

 

Féltáv

 

 1. Early bird – 2020.01.31-ig: 23900 Forint.

 2. Normal bird – 2019.08.01-ig: 29900 Forint.

 

Teljes Táv

 

 1. Early bird – 2019.01.31-ig: 36900 Forint.

 2. Normal bird – 2019.08.01-ig: 45900 Forint.

 

 1. A szervezőség minden esetben számlát ad a nevezésről, igény esetén szervezet nevére kiállítva.

 2. A regisztráció csak a megerősítő email kiküldésével, és a tranzakció teljesülésével tekinthető véglegesnek.

Személyes adatok kezelése
 

 1. A szervező a nevezési folyamat során személyes adatokat kér a nevezőktől (név, születési dátum, lakcím, email cím, telefonszám, kerékpártípus).

 2. A szervező a regisztrációs folyamat során begyűjtött elérhetőségeket csak és kizárólag a Bikepacking Hungary szolgáltatásai népszerűsítése során használja fel. 

 3. A nevezettek listáját (kizárólag név és nemzetiség) elérhetővé tesszük az oldalon. A szervező további személyes adatokat harmadik félnek nem adja ki. 

 4. A szervező a túra alatt képeket és videókat fog készíteni, amelyen te, mint induló szerepelhetsz.

 5. A szervező az esemény során készített anyagokat (képek, videók) megtarthatja az esemény után is. Ha szeretnéd, hogy a rólad készült anyagokat vagy személyes adataidat töröljük, erről a kérésedről írj nekünk egy emailt – info@bikepackinghungary.com.

 

Változások

 1. A szervező fenntartja a jogot, hogy változtasson az esemény és a szabályzat részletein. A www.bikepackinghungary.com weboldalon található, folyamatosan frissített információk tekinthetők hivatalosnak.
   

Lemondás, visszalépés és visszafizetés
 

 1. Ha a nevezés után változnak a terveid, kérünk, mindenképp emailben jelezd ha lemondanád részvételedet. Ebben az esetben:

  • 2020.03.31-ig 100%-ban visszatérítjük a nevezési díjat.

  • 2020.04.01 és 06.30 között 50%-ban visszatérítjük a nevezési díjat.

  • 2020.07.01. után nem térítünk vissza nevezési díjat.

  • Abban az esetben, ha rendezted már a nevezésed, ám bármi okból nem tudsz eljönni, és erről 2020.07.01-ig tájékoztatsz minket, fenntartjuk a lehetőségét annak, hogy átvidd 2021-re az indulási jogod

 2. Ha az eseményt valamilyen rajtunk kívül álló okból a meghirdetett időpontban nem tudjuk megtartani, megpróbáljuk újra szervezni a túrát egy másik időpontban. Ha te, mint induló, az új időpontot nem fogadod el, vagy egyáltalán nincs lehetőségünk új időpontokban megszervezni a túrát, a nevezési díjakat 100%-ban visszatérítjük.


 

A szervezők

Gangel Marcell - Főszervező
Coates Ádám - Szervező
Elérhetőség: info@bikepackinghungary.com

A túrát egyesületünk nevében szervezzük meg: 

A szervezet neve: Kalandbringás Sport Egyesület

A szervezet adószáma: 19235310-1-18

A szervezet címe: 9800 Vasvár, Bendefy László utca 14.

Copyright Bikepacking Hungary - Kalandbringás Sportegyesület 2020
Budapest, Hungary

info@bikepackinghungary.com