top of page

Így néz ki 2021 a Bikepacking Hungary-nél!

Frissítve: 2020. nov. 19.

Micsoda év volt a 2020-as! Elstartolt az első Hungarian Divide esemény, amelynek két távja összesen 108 nevezőtt számlált. Campoutjainkon együtt fedeztük fel a Pilis, Velencei-hegység, és Bükk szebbnél szebb tájait. Időnk azonban nincs, hogy megálljunk és hátradőljünk, mert már gőzerővel dolgozunk a 2021-es év szervezésén. Lássuk mit tartogat számodra a Bikepacking Hungary csapata a jövő évre!


Hungarian Divide 2021-ben is.

Az idei év visszajelzései alapján, talán szerénytelenül mondhatjuk, hogy a Hungarian Divide egy szuper izgalmas esemény volt.


Mi marad és mi változik a Divide-on 2021-ben?

  • Megmarad a választható táv. Továbbra is egy rövidebb (600 km körüli) és egy hosszabb (1200 km körüli) táv között választhatnak az indulók. A szint is marad az ideihez hasonló. Fél távon 10 000 m, míg a teljes távot teljesítőknek 20 000 m körüli szintet kell leküzdeni.

  • Jövőre keletről nyugatra! 2021-ben a napot követjük! Az esemény nyomvonala nagyjából marad az idei. Lesznek kisebb változtatások a nyugati végen is, és a keleti országrészben is szeretnénk a "sok" aszfaltos szakaszt terepre cserélni.

  • 2021-től szeretnénk az eseményt a külföldi “szabályokhoz” igazítani. Azok az indulók, akik versenyként tekintenek az eseményre, szigorúbb szabályokat kell, hogy kövessenek és betartsanak (erről írunk majd bővebben is).


Igyekszünk úgy tökéletesíteni az eseményt, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást . A 2020-as esemény beszámolóit a blogunkban olvashatod.


Még több campout!

  • Idén sikerült együtt kalandozni a Pilisben, a Velencei-hegységben és a Bükkben is. Jövőre új Magyarországi campout helyszínekkel fogunk jelentkezni

  • Egyesületi tagjaink továbbra is ingyenesen vehetnek részt a campout eseményeinken. A tagságról bővebb infót ezen az oldalon találsz!