Elindult a Bikepacking Hungary oldal

Frissítve: 2018. dec 13.


Tartozz a Bikepacking Hungary bringás közösséghez, inspirálódj izgalmas beszámolókkal, hiánypótló bringás kiegészítőkről szóló tesztekkel, és tekerj velünk tavasztól őszig, egy,- vagy több éjszakás túráinkon! Néhány hét múlva egy nagy dobásra is készülünk a magyar és a világ bikepackingesei számára.  


Nagyjából 1 éve született meg a Bikepacking Hungary Facebook csoport gondolata, ami aztán 2018 márciusában létre is jött. Az eddig eltelt időben több mint 400-an lettetek, és ami ennél is fontosabb, hogy a csoport alig fél éves története alatt több mint 100 posztot osztottatok meg velünk, valamint sok száz képben meséltetek már az élményeitekről. Ezek alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy ezzel a magyar bikepacking közösség legaktívabb és legfontosabb online platformjává nőtte ki magát a csoport. Köszönjük!

Tehát nem volt kérdés: az élményeinket, és rajongásunk tárgyát meg kell mutatnunk a nagyközönség számára is. Ennek eredménye a Bikepacking Hungary Instagram és Facebook oldala. Utóbbi szerényebb lájkszámmal, előbbi viszont már több mint 2000 követővel, és képenként sokszor 3-4-500 lájkkal is büszkélkedik.


Az ősszel pedig elérkezettnek láttuk az időt arra is, hogy megszervezzük az első túrát ami egy  két napos Börzsönyi kintalvós campoutként meg is valósult. A tekerésen összesen 7-en vettünk részt és kis balesetet leszámítva óriási élményekkel tértünk haza. Az esemény és a beszélgetések további löketet adtak a folytatásra. (A beszámolót ITT olvashatjátok el.)


Most itt tartunk: vagyis ennek az weboldalnak, blognak a létrehozásánál. És most is szükségünk van rátok!

Akár csak a bejegyzés vagy oldal kedvelésetekre, a megosztásotokra, vagy az érdeklődő ismerőseitek meghívására. Szeretnénk még többetekhez eljutni. Szeretnénk még több emberrel megkedveltetni a bringázást, és azon belül ezt a műfajt. Szeretnénk megmutatni sokaknak, hogy milyen érzés egy hosszú hegymenet után tábort verni a természetben, és a csillagos égbolt alatt aludni. Szeretnénk, ha ez az oldal egy találkozópont lenne nektek és a műfajjal szimpatizálók, ismerkedők számára. Egy hely ahol megoszthatjátok egymással az élményeiteket, és mi eljuttathatjuk azt a szélesebb közönség számára is.


Ezért arra kérünk benneteket, ha vannak beszámolóitok, akár a gépetek mélyén, vagy a az idővonalatok rejtekében elveszve, vagy egyenlőre csak a fejetekben, ne tartsátok magatokban, küldjétek el nekünk! Nem baj, ha már egy fél éves túráról van szó, az sem ha nem írsz úgy mint egy költő, vagy a képeid nem tűélesek. Lehet itthoni vagy külföldi túra, 2 napos vagy 1 hónapos, a lényeg hogy érezzük, hogy neked ez igazán a szenvedélyed! Ráadásul a beszámolókon túl, ha motivált vagy: bringa, táska, navigáció vagy egyéb kiegészítők tesztjének lejegyzésében, ha szeretnél rendszeresen írni az oldalra, 'neadjisten' egy rovatot is bevállalnál, akkor szívesen látunk a csapatban.Egy dolog biztos, nem állunk meg itt: ahogy a bevezetőben már ígértük ma következő hetekben egy újabb és az oldalindulásnál egy még komolyabb hírrel készülünk. Annyit elárulhatunk, hogy ezen keresztül már nem csak az online térben találkozhattok azokkal akik a műfaj szerelmesei.


Addig is figyeljétek az oldalt, és olvassatok minket! :)


Coates Ádám írása

458 megtekintés

Copyright Bikepacking Hungary - Kalandbringás Sportegyesület 2020
Budapest, Hungary

info@bikepackinghungary.com