BikeJam Fesztivál 2021
szept. 24. 16:00 CEST
Nagykovácsi Cserkészpark
BIKEJAM_webcover_logo.png
 
 
Jegyek, jegyárak

BikeJam, a bringázás örömünnepe

A BikeJam Fesztivál egy hétvége ahol a terepbringázásé, a zenéé és a felszabadult hangulaté a főszerep.

 

Nappal egy sportfesztivál, ahol három különböző távon próbálhatod ki magad, mindeközben egy bringás expó is, a legjobb hazai márkák megjelenésével. Este pedig egy zenei és gasztro fesztivál, éjszakába nyúló koncertekkel, jobbnál jobb street food-okkal.

Egy verseny, ami nem is igazán verseny!

A szombaton délelőtt megrendezett verseny, a fesztivál fő programpontja: három különböző hosszúságú körre: ~30,~60 és ~100 km-es távra nevezhetnek be a résztvevők. A három mért szegmensen kívül nem lesz időmérés, ennek oka, hogy a verseny helyett a középpontban a jó hangulat álljon, amit az útvonal egyes frissítőpontjain mi is igyekszünk fokozni.

Bringás expo, a legnagyobb hazai márkákkal!

Egy interaktív bringás expo, hazánkban legnépszerűbb biciklis márkák kitelepülésével, ahol első körben értesülhetsz a legújabb modellekről, és ki is próbálhatod őket. További infók hamarosan!

Élőzene, beszélgetések, jó ételek, és hideg sör!

A fesztivál színpadán péntek és szombat este előzenéé lesz a főszerep, ismert és kevésbé ismert hazai előadókkal. De délutánonként sem fog üresen állni: igyekszünk olyan a hazánkban már elismert kerékpáros szereplőket meghívni akik letettek már valamit az asztalra. További infók hamarosan!

Programok kicsiknek, nagyoknak és a családoknak!

Azok sem fognak unatkozni, akik látogatóként, szurkolóként jönnek el a fesztiválra, és nem vesznek részt a szombati versenyen:

  • A fesztivál helyszínéről néhány kilométeres túra után elérhető lesz egy szurkolói pont.

  • Kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatják magukat a biciklis ügyességi pályánkon.

  • A gasztro sarokban húsevőkre, vegákra és vegánokra egyaránt gondolunk.

PROGRAMOK

 

Jegyek

Elővételes fesztiváljegy

A jegy a pénteki és a szombati napra, ​2 éjszakára szól. Tartalmazza a versenyen való részvételt, a táborjegyet, és 0-24 őrzött biciklitárolót.

15.900 Ft

Fesztiváljegy

A jegy a pénteki és a szombati napra, ​2 éjszakára szól. Tartalmazza a versenyen való részvételt, a táborjegyet, és 0-24 őrzött biciklitárolót.

18.900 Ft

Klubtag fesztiváljegy

A jegy a pénteki és a szombati napra, ​2 éjszakára szól. Tartalmazza a versenyen való részvételt, a táborjegyet, és 0-24 őrzött biciklitárolót.

14.900 Ft

Látogató / szurkoló jegy

Csak a szombati napra szól.  Tartalmazza a táborjegyet a szombati napra, de nem tartalmazza a versenyen való részvételt.

6.900 Ft

FIGYELEM!! Csoportok számára lehetőség van 16 fős jurtaszállás bérlésére, melynek díja 99.000 Ft a 2 éjszakára (2.499 Ft/fő/éj)! A jurták limitált számban (összesen 4 db) elérhetőek. Ha szeretnél lefoglalni egyet, akkor írj nekünk az info@bikepackinghungary.com címre.

 

Az esemény 14 év alattiak számára ingyenes, amit a belépésnél igazolni kell!

 

Fontos infók

NINCS TÉRERŐ

A fesztivál területén nincs térerő, ezért kérjük hozd magaddal a kinyomtatott, vagy a telefonodra lementett jegyet, mert az esemény helyszínére csak karszalaggal lehet belépni.

ÉRKEZÉS A FESZTIVÁLRA

A BikeJam egy olyan fesztivál, ami arra törekszik, hogy odafigyeljen a természetre és a környezetre. Ezért a helyszínre csak biciklivel, valamint gyalogosan lehet érkezni. Hangsúlyozzuk, hogy a fesztivál területére egyáltalán nem lehet majd autóval behajtani.

A BICIKLIK BIZTONSÁGA

Amikor nem használjátok a biciklijeiteket, akkor fesztivál területén egy elzárt helyen tudjátok azokat lezárni ami 0-24 őrizni fogunk a fesztivál ideje alatt. Kérjük hozz magaddal egy biztonságos bicikli zárat!

INFÓPONT

A fesztivál területén egy 0-24 működő infó, csomag, egészségügyi és töltőpontot hozunk létre, ahol mindenkinek lehetősége van leadni a talált tárgyakat, vagy kisebb csomagokat leadni, és tölteni az elektronikus kütyüjeit.

 

FIGYELJÜNK A KÖRNYEZETRE!

Az eseményen külön szelektíven gyűjtjük a szemetet, csak re-poharakból lehet fogyasztani, és csak újrahasznosított evőeszközöket, tányérokat lehet használni.​ Kérünk titeket, hogy ti is figyeljetek oda a helyszín és az erdő megóvására.​

 

A fesztivál helyszíne

A fesztivált a budai és a pilisi hegyek ölelésében az adyligeti Sztrilich Pál Cserkészparkban rendezzük meg, Nagykovácsi mellett, egy rendben tartott wc-vel és vizesblokkel ellátott erdős-mezős környezetben. 

Aki nélkül nem jöhetne létre az esemény:

Kellys_Bicycles_logo.png